Over Lieke Martens

Mijn naam is Lieke Martens en ik ben 17 jaar oud. Ik ben een jong en zeer gedreven meid en wil gewoon het uiterste uit mezelf halen. Daarom heb ik de keuze gemaakt om voor SC Heerenveen te gaan spelen. Het was geen makkelijke keuze om je familie en vrienden achter te laten in Limburg, maar toch wist ik dat het moest doen. Ik wil gewoon persé slagen in mijn sport!

Door de weeks woon ik in Heerenveen en in het weekend ben ik bij me ouders in Limburg. In Heerenveen woon ik met drie teamgenoten en een aantal jongens uit de jeugd in één gebouw. Ik heb een eigen kamer met douche en toilet en de keuken en woonkamer deel ik met mijn huisgenoten. Het eten is ook goed geregeld. Er wordt elke dag voor ons gekookt. Dus daar hoef ik niet zelf aan te denken. Ik verheug me altijd op het weekend, want dan zie ik me familie en vriendinnen weer. We doen dan meestal leuke dingen en dan is het weekend zo weer om.

Ik volg de opleiding Marketing & Communicatie op het Johan Cruyff College in Groningen. Het Johan Cruyff College is een school die speciaal is op gericht voor topsporters, zodat ze naast hun sport een opleiding kunnen volgen. Het Johan Cruyff College biedt mij de kans om sport en school goed te combineren.

Naast voetbal heb ik ook nog andere hobby’s. Ik houd ook van shoppen, computeren en als ik tijd heb uitgaan met vriendinnen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: